Motiváció a mindennapokra

Sziasztok!:)

Ezúttal összegyűjtöttem pár olyan idézetet, amik az én életemet is jelentősen befolyásolták. Érdemes őket végig gondolni, sok mindenre rájön az ember. Remélem nektek is megtetszik valamelyik, és esetleg megfogadjátok/alkalmazzátok is őket.:)

"Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni."

"Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul."

"Ha nem tehetsz ellene semmit, akkor miért aggódsz? Ha tehetsz ellene, akkor miért aggódsz?"

"Aminek meg kell történnie, az megtalálja a módját, hogy megtörténjen."

"Ha folyton mások határozzák meg. hogy milyen hangulatban teljen a napod, akkor kinek az életét éled?"

"Az első számú ok, amiért az emberek sikertelenek az az, hogy a családjukra, a barátaikra és a szomszédjukra hallgatnak."

"Vannak, akik inkább a szívükre hallgatnak, és nem arra, amit mások diktálnak. Ritkán találkozni ilyen emberekkel, de ők azok, akik emlékeztetnek arra, hogy ha elindultál az utadon, ne tántorítsanak el a kétségek és gyötrelmek, hogy jó abban hinni, hogy nincs "nem tudom", hogy nincs "úgyse sikerül" vagy "lehetetlen". Ők emlékeztetnek minket arra, hogy jó elhinni, a lehetetlen nem létezik."

"Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz."

"A boldogsághoz nem vezet út. Az út maga a boldogság."

"Legyél derűs! Programozd át magad a nap minden percében: töltődj fel olyan gondolatokkal, amik többé tesznek! Ha ideges vagy, vagy zavart, próbálj nevetni magadon. Nevess hangosan, nevesd ki azt a nőt, aki aggódik, gyötrődik, és azt hiszi, hogy az ő problémáinál nincs fontosabb a világon."

"Attól még, hogy orvos vagy, beteg is lehetsz. Attól még, hogy bíró vagy, bűnös is lehetsz. Attól még, hogy ember vagy, boldog is lehetsz."

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!"

"Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!"

motivations.jpg

Címkék: bejegyzes, idezetek